Don't wanna leave!

I morgen er det min siste dag på GHS! Det er helt sykt hvor fort dette året har gått. Jeg kommer til å savne skikkelig mange flotte mennesker jeg har møtt her, og kommer også til å savne min amerikanske hverdag. Det blir skikkelig trist, for det er en del jeg sikkert aldri kommer til å se igjen. Akkurat nå har jeg ikke så veldig lyst til å dra hjem. Hvis jeg bare kunne møtes halvveis med familie og Norge, med folk jeg har møtt her. Har også fått graduation Cap og Gown, så nå er jeg offisielt klar for graduation... Dette er så trist. Deffinivt det værste med å være utveksling. 

2 kommentarer

Vilde :D

09.06.2012 kl.03:36

Skjønner at det er forferdelig trist... Jeg har selv en utvekslingsstudent, fra Indonesia, i klassen som jeg har blitt god venn med og det blir skikkelig rart når hun ikke er her mer. Men alle de du har møtt der borte forsvinner jo ikke, det er alltid mulig å holde kontakten og kanskje besøke dem en dag, selv om det kan være vanskelig. Dessuten så gleder vi oss veldig til at du kommer tilbake, ting er ikke helt det samme uten Eline :)

Du kan si det samme til dine venner som et gammelt engelsk ektepar som jeg ble kjent med i Afrika sa til meg: "As they say: Until we meet again."

Daniel

19.06.2012 kl.18:20

Det er jo helt forståelig at du ikke vil! Men du har jo Skype osv da, så du kan jo holde kontakten selv om det ikke blir det samme...

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

17, Asker

Hei! Jeg heter Eline og er fra Asker, og skal reise til USA høsten 2011. Jeg skal bo i en liten by som heter Gloversville som ligger ca. 3 timer nord for New York. Hvis jeg overlever skal jeg være der et skoleår, og jeg reiser med organisasjonen AFS. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg mail på elineandenes@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits