Memorial Day

I dag var det Memorial Day som blir feiret for å hedre soldater og folk som var med i krigene for å beskytte landet. Dette er vel det nærmeste jeg kom 17. mai. Vi statrtet dagen klokka 9, med en parade full av folk. Det var politi i paraden, speidere, misser (miss Gloversville og sånn), veteraner, korps og skoler. Da paraden var ferdig var det en minnemarkering på kirkegården. Etter det dro jeg til Courtney og var hos henne en stund, før det var grilling med familien hos besteforeldrene. Alt i alt en veldig koslig dag, og været var skikkelig varmt. Her snakker man sydenvarmt og veldig "humid" (vet ikke helt hva det er på norsk.) Var helt svett da jeg kom hjem. Akkurat nå er det lyn og torden ute, så nå sitter jeg å hører på det. God natt!

3 kommentarer

Tuva Lygre

29.05.2012 kl.14:30

forrige uke har det vært rekord varmt i området...!!! opp mot 35 grader !!!! :O varmt her og ...men så kjølte det seg ned igjen fra i går av

Guro

30.05.2012 kl.18:37

Tror ordet du leter etter er "fuktig" eller "klamt" ;) trollolo! men det hørtes bra ut og veldig 17.mai-ish :D du skulle sunget ja vi elsker en gang til bare fordi det nesten hadde passet inn :) Hopp og hei!

Eline

04.06.2012 kl.23:05

Guro: Haha ja, fristet veldig å synge ja :)
Vilde: takk takk :)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

17, Asker

Hei! Jeg heter Eline og er fra Asker, og skal reise til USA høsten 2011. Jeg skal bo i en liten by som heter Gloversville som ligger ca. 3 timer nord for New York. Hvis jeg overlever skal jeg være der et skoleår, og jeg reiser med organisasjonen AFS. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg mail på elineandenes@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits