1 måned igjen!!!

Hvor har tiden gått? I dag er det akkurat en måned til jeg forlater Gloversville!! Gleder meg nå til å komme hjem, men det blir trist å dra fra alle her. Det som kommer til å bli værst må vel være å si ha det til de andre utvekslingsstudentene i området. Jeg kan alltids dra tilbake til Gloversville, men når får jeg sjansen til å dra til Japan, Kina eller Slovenia? 
Men til 25. juni så skal jeg masse. Neste helg skal vi på klassetur til Niagra Falls. Det blir overnatting og vi skal være i en fornøyelse park hele dagen, gleder meg skikkeilg. Uka etter er det siste uke på Amerikansk High School, og da må jeg si ha det til noen venner og lærere. 16. juni skal vi ha Graduation fest og avskjedsfest, og en uke etter det er det Graduation. Det kommer til å gå så fort, så jeg får bare nyte det mens jeg er her. 

Én kommentar

Vilde :D

28.05.2012 kl.15:28

Vi gleder oss til du kommer tilbake!! :DD Ja, du får ha det fint den siste måneden :)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

17, Asker

Hei! Jeg heter Eline og er fra Asker, og skal reise til USA høsten 2011. Jeg skal bo i en liten by som heter Gloversville som ligger ca. 3 timer nord for New York. Hvis jeg overlever skal jeg være der et skoleår, og jeg reiser med organisasjonen AFS. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg mail på elineandenes@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits