17 Mai

Gratulerer med dagen alle sammen! Håper alle hadde en fin 17 Mai! Her i Gloversville ble den ikke så mye feiret, men prøvde så godt jeg kunne. Kledde meg i rødt, hvitt og blått, og fortalte alle at det var Norges nasjonaldag. I Music Theory klassen fikk jeg til og med overbevist læreren med å gjøre noe i morsomt i timen, istedet for å ha vanlig undervising.  Og ja, Ingvill og Guro, jeg sang nasjonalsangen, men ble ikke akkurat på High School Musical nivå, var ihvertfall på en scene da, men det var bare 3 stykker eller no i salen. 

Også i morgen skal jeg faktisk til New York City, og da mener jeg selve New York med TImes Square og hele pakka. Drar i morgen tidlig 5.30 og kommer hjem på kvelden. Gleder meg skikkelig!!! Skal ta masse bilder!!

 2 kommentarer

Vilde :D

21.05.2012 kl.10:29

hoho så bra at du fikk feiret det litt i hvertfall!! :D

Du sang vel opera-style???

Ingvill <3

21.05.2012 kl.12:28

ÅÅÅ, så flink du er!!! Stolt av deg :P

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

17, Asker

Hei! Jeg heter Eline og er fra Asker, og skal reise til USA høsten 2011. Jeg skal bo i en liten by som heter Gloversville som ligger ca. 3 timer nord for New York. Hvis jeg overlever skal jeg være der et skoleår, og jeg reiser med organisasjonen AFS. Hvis det er noe dere lurer på kan dere sende meg mail på elineandenes@hotmail.com :)

Kategorier

Arkiv

hits